Kungliga Borgen
älskar festligheter!

På sagolika Kungliga Borgen firar du allt som är värt att firas. Stort som smått. Vår ambition är att skapa en modern plats som är inspirerad av sitt kungliga arv. Varmt men elegant – lekfullt men stilrent.

Kungliga Borgen är förförande vacker med ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över staden och närmare sju kyrktorn. Vi dukar alltid med vita linnedukar, linneservetter och kvalitetsglas & porslin. Känslan är fest med champagneskålar fyllda med is och dryck och vackra blommor i alla våra rum. På borggården finns cafémöbler och bänkar med fårskinnsfällar. När skymningen faller tänder vi borggårdens gamla lyktor, eldkorgar och marshaller. Den nedsänkta markbelysningen lyser upp mot husfasader och träd.

Hos oss får du alltid en upplevelse. Vi värdesätter kärleken till mat, små detaljer i genomförandet och en mycket engagerad personal. När ni kommer till oss har ni exklusiv tillgång till, Kungliga Borgen, Prinsens Hus, borggården och vår trädgård.

Vi hjälper er med allt som hör festen och middagen till och ni har möjlighet att ta med egen dryck. Vi tar emot 102 sittande gäster i Kungliga Borgen. Önskar man istället ha en cocktail kan man vara 200 gäster.

Välkomna förbi på en visning!